Phonak u Hrvatskoj

Phonak je prisutan u Hrvatskoj već 25 godina, preko svog generalnog zastupnika MICROTON d.o.o.


MICROTON d.o.o. - 25 Godina suradnje

Microton d.o.o. počinje s radom u prosincu 1989. godine s ciljem da omogući nagluhim osobama bolju kvalitetu života uz poboljšanje najvažnijeg ljudskog osjetila – sluha. Suradnja s Phonakom, vrhunskim proizvođačem slušnih pomagala iz Švicarske, traje od 1992. godine kad je poduzeće bilo smješteno u prostoru na zagrebačkoj Trešnjevci. 2001. godine Microton d.o.o. seli u veći i prikladniji prostor u Ulici grada Vukovara 237a.

Danas Microton djeluje u novouređenom prostoru u Zagrebu s najmodernijom opremom za podešavanja, proizvodnju i servis slušnih pomagala i ispitivanje sluha. U Hrvatskoj trenutno Microton djeluje na 20 različitih lokacija i s četrdesetak zaposlenih vrhunskih stručnjaka čini tim koji će Vam pružiti vrhunske usluge u svakom trenutku.

 

Suradnja s Phonakom je na najvišoj mogućoj razini. Microton kao ovlašteni generalni zastupnik po najvišim standardima izrađuje ušne umetke, kanalna i intrakanalna slušna pomagala uz servis s originalnim dijelovima i opremom. Microtonovi zaposlenici posjeduju Phonakove certifikate za rad s najnovijim tehnologijama i slušnim pomagalima. Kroz Phonakove e-learning radionice i predavanja, koja drže audiolozi iz cijelog svijeta, zaposlenici stječu korisna znanja vezana uz tehnologiju i najnovija istraživanja. Phonak dodatno održava i specijalizirane edukacije za naše zaposlenike u Švicarskoj i Hrvatskoj.

Suradnja s Phonakom koji je broj jedan u svijetu slušnih pomagala, stavlja Microton d.o.o. na istu poziciju u Hrvatskoj i regiji.





Do not delete or try edit this element

Bolji sluh započinje ovdje

U nastavku provjerite novosti iz svijeta slušnih pomagala



Do not delete or try edit this element



Do not delete or try edit this element


Novosti i događaji

 

Upoznajte se s novostima, tehnologijom slušnih pomagala i događajima koje organiziramo 


Phonak Venture

17.08.2016

Bez obzira na razinu gubitka sluha, bez obzira na individualne potrebe, želje i mogućnosti, postoji Phonak Venture slušno pomagalo koje će Vam omogućiti neograničeno uživanje u svim životnim situacijama.

 

Osvježena internetska stranica

11.11.2016.

Na novim internetskim stranicama pronađite sve informacije o najnovijim Phonak slušnim pomagalima i vrhunskim uslugama koje Vam nudi Microton d.o.o.

Besplatno testirajte sluh!

11.11.2016.

U svim našim poslovnicama omogućeno Vam je besplatno provjeriti stanje svoga sluha. Dođite i dopustite nam da Vas informiramo o Vašem sluhu i mogućim načinima poboljšanja sluha.

 

 

Javite nam se