Vaš prvi posjet stručnjaku za sluh

Uobičajeni slušni testovi omogućuju prepoznavanje gubitka sluha na vrijeme. Kad ste posljednji put bili na pregledu sluha?


Krenimo

Vjerojatno ste se već zapitali što će se dogoditi za vrijeme savjetovanja sa stručnjakom. Kako biste se pripremili za Vaš prvi posjet i da biste se riješili brige koju možda imate, željeli bismo Vam dati neke informacije koje će Vam pomoći u tom procesu.

 

info  Trebali biste odvojiti otprilike sat vremena za Vaš prvi posjet. Ako želite, možete zamoliti prijatelja ili rođaka da Vas prati. Mnogi ljudi se osjećaju sigurnije tako. Prijateljsko lice na Vašoj strani je posebno od pomoći ako dođe do problema u komunikaciji.


Pregled

Audiolog, prodavač slušnih pomagala ili ORL specijalist će pregledati Vaše uši. Potrebno je ustanoviti postoji li problem sa ušnim voskom ili infekcijom uha.Slušni test

Nakon provjere, audiolog, prodavač slušnog pomagala ili ORL specijalist će napraviti slušni test. Putem slušalica će Vam pustiti niz tonova, od kojih će neki biti glasni i malo teži za čuti. Jedino što Vi morate napraviti jest stručnjaku dati do znanja kada čujete zvuk. Nakon pregleda i slušnog testa stručnjak će Vam znati reći više o Vašem sluhu i gubitku sluha.Izbor slušnih pomagala

Na kraju sastanka, stručnjak će Vam objasniti sve mogućnosti kojima biste mogli poboljšati slušanje. Prikazat će Vam se odgovarajuća slušna pomagala prema Vašem sluhu. Objasnit će se prednosti i razlike između modela.

 

info Sada je najbolje vrijeme za postaviti sva pitanja koja imate i dati dodatne informacije stručnjaku za slušna pomagala. Što više znaju o Vama, više će Vam pomoći. Prisjetite se situacija u kojima niste zadovoljni sluhom (obiteljska druženja, sastanci, bučna okruženja, gledanje televizije, razgovor telefonom, slušanje glazbe i sl.)  prije nego dođete na sastanak.SLJEDEĆI KORAK:

Prilagodba slušnog pomagala

Phonak je vodeći proizvođač slušnih pomagala na svijetu. Uz neprestan trud za pronalaženjem novih rješenja, uspijevamo proizvesti najviše inovacija u industriji.  Saznajte više o Phonak slušnim pomagalima. 

 

Phonak slušna pomagala napravljena su prema Vašim potrebama, iako, potrebno ih je ugoditi kako bi savršeno radila u svim slušnim okruženjima.


Posjetite stručnjaka za slušna pomagala već danas

Stručnjak za slušna pomagala pomoći će Vam odabrati najbolje rješenje za Vas. U obzir će se uzeti Vaše slušne potrebe, mogućnosti, način života i individualni dojam zvuka.