Proširite mogućnosti

Spojite se i izvucite maksimum iz svojih slušnih pomagala


Bolja komunikacija uz bežične dodatke

Phonak bežični dodaci korisno proširuju mogućnosti slušnih pomagala kako bi razumijevanje bilo odlično i u najzahtjevnijim situacijama. Čujte bolje u buci i na većim udaljenostima, tijekom telefonskih razgovora, u učionici i dok slušate televiziju ili multimediju. Ili jednostavno upravljajte slušnim pomagalom uz daljinski upravljač.

Do not delete or try edit this elementDo not delete or try edit this element

TV - MULTIMEDIJA  |  BUKA     

TV - Multimedija

I DALJINSKI UPRAVLJAČI

 

Uživajte u zvuku vrhunske kvalitete, izravno prenesenom iz audio izvora u Vaša slušna pomagala.


TV Connector

Uređaj za prijenos televizijskih emisija i glazbe jednostavan za uporabu. 

TV Connector

Priključak za televizor s rješenjem ‘uključi i radi’ pretvara slušna pomagala Phonak Audéo Marvel u bežične slušalice za TV.  Sad možete slobodno uživati u stereozvuku izvrsne kvalitete iz Vašeg televizora bez da na sebi nosite ikakve prijenosnike.  

 

 .

 


Phonak TVLink

Jedno od najčešćih rješenja za korisnike slušnih pomagala pri gledanju TV-a. Jednostavnim priključivanjem u samo nekoliko trenutaka dostupan će Vam biti najčišći mogući zvuk Vaše omiljene emisije, filma ili serije.
TVLink V kompatibilan je s većinom Phonakovih slušnih pomagala.

TVLink with ComPilot - Interface to TV and other audio sources

TVLink koristi se uz Phonak ComPilot ili ComPilot Air te pretvara slušna pomagala u "headset" s dometom do 30 metara. Nudi zvuk u stereo kvaliteti uz neprimjetno nisku razinu zakašnjelog zvuka uslijed prijenosa.

 Phonak ComPilot

Phonak ComPilot II

Ovaj bežični dodataka za prijenos zvuka omogućuje slušanje čistog stereo zvuka visoke kvalitete uz slušna pomagala.

 

Nasljednik Phonakovog iComa, ComPilot II je vrhunski 3-u-1 dodatak. Omogućuje upravljanje slušnim pomagalom uz govorna upozorenja, ali i gotovo neograničene mogućnosti razgovaranja mobilnim telefonom, gledanje TV-a, slušanje MP3 playera itd.

Ovaj uređaj kompatibilan je s većinom Phonakovih slušnih pomagala .

 

file_download Upute za korisnikePhonak ComPilot Air

Phonak ComPilot Air

Malen i privlačan Phonak ComPilot Air, bazira se na Bluetooth tehnologiji, spaja Phonak Venture slušna pomagala bežično na mobitele ili druge Bluetooth izvore zvuka.

 

Može se koristiti uz Phonak TVLink ili Phonak RemoteMic.

 

file_download Upute za korisnikePhonak PilotOne

Phonak PilotOne

Najjednostavniji, nevidljivi način upravljanja slušnim pomagalima.

 

Novi jednostavni Phonakov daljinski upravljač jednostavnije nego ikada omogućuje upravljanje glasnoćom i programima Vašeg slušnog pomagala!
Ovaj uređaj kompatibilan je s većinom Phonakovih slušnih pomagala.

 

file_download Upute za korisnike

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

TV - MULTIMEDIJA  |  BUKA    

Buka

ILI NA VEĆIM UDALJENOSTIMA

 

Uvijek imajte osjećaj da sjedite u prvom redu, bez obzira koliko bučna situacija bila. 


Roger Pen

Roger Pen je najnoviji bežični mikrofon koji omogućuje osobama s gubitkom sluha čuti i razumijeti više razgovora u bučnim uvjetima i na većim udaljenostima od govornika.

Roger Pen

Izgrađen na Roger tehnologiji, ovo potpuno automatsko rješenje postiže bolje rezultate od bilo kojeg drugog bežičnog mikrofona. Može se koristiti kao zaseban mikrofon ili uz druge Roger Penove ili Roger Clip-On Mic. Sadrži Bluetooth za razgovore mobitelom, ali i za slušanje televizije ili multimedije.

 
Roger RemoteMic

RemoteMic

Phonak RemoteMic je bežičan mikrofon za razgovor 1 na 1 na većim udaljenostima od govornika. RemoteMic se postavlja na odjeću govornika.

 

Uz Phonak ComPilot Air ili Phonak ComPilot prenosi govor izravno u slušna pomagala na udaljesnotima do 20 metara.

 

file_download Upute za korisnike

Roger RemoteMic

Roger Select

Kada osjetite da se konačno nalazite u središtu razgovora

 

Roger Select mikrofon je idealan za situacije gdje je prisutna pozadinska buka. Vaš Roger Select možete smjestiti na sredinu stola ili ga može nositi jedna osoba kako bi bili u mogućnosti čuti udaljenog govornika.

Roger Select diskretno i automatski odabire osobu koja govori, i neprimjetno se prebacuje s jednog na drugog govornika. Kada se odvija više razgovora, slušatelj može ručno odabrati koga će slušati.

Roger Select iN je najnovija verzija Roger Select mikrofona, i ima mogućnost instalacije Roger prijamnika izravno u Vaša Marvel slušna pomagala.

 

file_download Upute za korisnikeDo not delete or try edit this element

Stručnjak za slušna pomagala pomoći će Vam odabrati najbolje rješenje za Vas. U obzir će se uzeti Vaše slušne potrebe, mogućnosti, način života i individualni dojam zvuka.Do not delete or try edit this element