Upoznajte sluh svog djeteta

Slušna pomagala za djecu svih uzrasta


Slušna pomagala i dodaci za djecu

Svako je dijete jedinstveno sa svojim slušnim potrebama. Uz širok izbor Phonak slušnih pomagala i bežičnih dodataka, postoji tehnološko rješenje za svako dijete.

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

Slušna pomagala za djecu

Od djeteta kojem je tek ustanovljen gubitak sluha, pa do iskusnog tinejdžera, Phonak razumije želju za tehnologijom koja ne samo da pruža izvrsne mogućnosti slušanja, već je i zabavna za nositi. Upoznajte mogućnosti i dizajn Phonak Sky B slušnih pomagala.


Do not delete or try edit this element

Upoznajte Phonak Sky

Posljednja serija slušnih pomagala napravljena je za djecu.  Postoji Phonak Sky za gotovo sve razine gubitka sluha, komunikacijske potrebe i želje. 

 

Phonak Sky slušna pomagala dizajnirana su uzimajući u obzir dječju potrebu za istraživanjem i zabavom. Naša su slušna pomagala otporna na vodu, znoj i prašinu, što ih čini savršenim sportskim partnerom.

 

Phonak Sky dopušta izražavanje dječje osobnosti uz širok izbor modela te boja kućišta i slušnih kukica, 

 


Bežični dodaci za dječju komunikaciju

Mnoge situacije mogu biti toliko slušno zahtjevne da i vrhunska slušna pomagala trebaju pomoć kako bi ih svladala. S našim bežičnim dodacima, Vaše dijete može jednostavnije komunicirati, ali i jednostavnije korisiti uređaje kao što su mobiteli, Bluetooth uređaji, mp3 playeri i televizija.


Accessories for children

Upoznajte Phonak Roger

Mnoge situacije mogu biti toliko slušno zahtjevne da i vrhunska slušna pomagala trebaju pomoć kako bi ih svladalaS našim bežičnim dodacimaVaše dijete može jednostavnije komunicirati, ali i jednostavnije korisiti uređaje kao što su mobiteli, Bluetooth uređaji, mp3 playeri i televizija.

 


Do not delete or try edit this element

Stručnjak za slušna pomagala pomoći će Vam odabrati najbolje rješenje za Vas. U obzir će se uzeti Vaše slušne potrebe, mogućnosti, način života i individualni dojam zvuka.Do not delete or try edit this element