U potpunosti uživajte u životu

Uživajte u mnogim čarobnim životnim trenucima


Phonak slušna pomagala - prilagođena oblikom, bojom i stilom.

Phonak ima odgovarajuće slušno pomagalo za Vas - bez obzira na Vaš gubitak sluha, način života, osobne želje, starost i mogućnosti. Odlučili smo napraviti vrhunsko slušno rješenje za svakoga. Više informacija možete pronaći niže, ili posjetite stručnjaka za slušna pomagala.

 

Do not delete or try edit this element


Phonak Audéo P

 

Komadić raja za svakoga

Ljubav na prvi zvuk … svaki dan ispočetka! S Audéo P pomaknuli smo granice tehnologije za izradu slušnih pomagala kako bismo pronašli rješenje za proizvod koji pruža izvrsnu kvalitetu zvuka, jednostavan za uporabu i ispunjava vas osjećajem zadovoljstva i sreće u pravome smislu. Od prvog podešavanja i otad svakodnevno Paradise pruža ljubav na prvi doživljaj zvuka. S obzirom na to da je u tom jedinstvenom, čudesnom slušnom pomagalu primijenjena najnovija tehnologija, izravno se spaja na pametne telefone, televizore i raznovrsne elektroničke uređaje za svakodnevnu uporabu. Također je dostupan i model pomagala Audéo P s ugrađenom punjivom baterijom. 

Phonak Naída™ Paradise

 

Otkrijte čudo snažnog zvuka

Phonak Naida P je sedma generacija najpouzdanijeg moćnog slušnog pomagala na svijetu.

U ovom proizvodnom portfelju moćna slušna pomagala prve klase ostvarena su namjenskim tehnologijama ciljane učinkovitosti koja će pomoći osobama sa najtežim stupnjem oštećenja sluha.Phonak Vitro V

Phonak Virto Marvel

Kad Vas biometrijsko slušno pomagalo propusti u svijet bolje čujnosti, počinje život 

 

Phonak Virto Marvel je prvo slušno pomagalo na svijetu sa mogućnošću izravnog bežićnog povezivanja. 

Virto Marvel spaja se direktno na Vaš Android ili iOS mobilni uređaj.

Uz pomoć biometrijske kalibracije, Phonak Virto Marvel je u potpunosti prilagođen Vašoj anatomiji uha. 

 

file_download Upute za korisnike

Phonak Vitro V

Phonak Virto™ M-Titanium

Kad je superdiskretno slušno pomagalo jako kao titan, počinje život 

 

Phonak Virto M-Titanium je najmanje slušno pomagalo koje se nosi u uhu.

Tako je nevidiljivo da nitko neće ni shvatiti kako dobro čujete. Svako slušno pomagalo Virto M-Titanium izrađuje se po mjeri kako bi odgovaralo osobinama Vašega uha i Vašim osobnim osobnim slušnim potrebama. Proizvedeno je od medicinskog titana zbog kojeg je nevjerojatno jako, lagano i izdržljivo.

 Phonak Bolero V

Phonak Bolero M

Vrhunac mogućnosti i pouzdanosti

 

Vrhunac Marvel generacije, svoj pun potencijal ostvaruje jedinstvenom tehnologijom binauralnog prijenosa govornog signala (Binaural VoiceStream Technology). Uživajte u vrhunskom slušanju uz 3 zaušna modela i 4 kvalitetna i cjenovna razreda.

 

file_download Upute za korisnikePhonak CROS II

Phonak CROS II

Pametno rješenje za jednostranu gluhoću.

 

Upoznati ste sa situacijom: nalazite se u bučnoj prostoriji i ne razumijete prijatelja ili kolegu jer se ne nalaze na strani Vašeg bolje čujućeg uha, ili razgovarate na telefon te niste svjesni okruženja. Ako Vam ovo zvuči poznato, Phonak CROS II je pametno rješenje za Vas.

 

file_download Upute za korisnikePhonak PilotOne

Phonak Sky M

Marvel tehnologija kod djece

 

Sky M slušna pomagala namjenjena djeci s mogućnošću bežičnog povezivanja, pravi je izbor ako želite vrhunske karakteristike s ručno podesivim kontrolama i neograničenom mogućnosti povezivanja. Sky M sadrži AutoSense OS za vrhunsko slušanje u svim slušnim situacijama, SoundRecover za proširenu slušnost visoko frekventnih zvukova, DuoPhone telefonsko rješenje bez premca i više.

 

file_download Upute za korisnike


Do not delete or try edit this element

Phonak Baseo Q

Phonak Vitus / Vitus+

Ključ za pouzdan sluh

 

Phonak Vitus / Vitus+ uvjerljivo je učinkovito pomagalo u mnogobrojnim slušnim situacijama. Možete biti sigurni da ste dobili kvalitetno slušno pomagalo u kojem je primijenjena već dokazana Phonakova tehnologija, a koje je otporno, pouzdano i cjenovno pristupačno. Privlačnog dizajna, slušno pomagalo Vitus zadovoljit će Vaše potrebe. Stupanj Vašeg slušnog oštećenja i izgled koji Vam se najviše sviđa bit će presudni u odabiru pomagala Vitus koje je Vama najprikladnije.

 

file_download Upute za korisnikeDo not delete or try edit this element